1

Кухар; Пекар; Кондитер

(Збірники рецептур, підручники, технологічні карти та ін.)

 

http://book4cook.in.ua/?cat=96

2

«Технологія приготування їжі»

http://book4cook.in.ua/?cat=10

3

«Устаткування підприємств громадського харчування»

http://book4cook.in.ua/?cat=11

4

Доцяк В.

Технологія приготування Їжі з основами товарознавства продовольчих товарівастина 1.

http://book4cook.in.ua/?p=1415

 

5

Доцяк В.

 Технологія приготування Їжі з основами товарознавства продовольчих товарівастина 2.

http://book4cook.in.ua/?p=1418

 

6

Зайцева Г., Горпинко Т. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів.

http://book4cook.in.ua/?p=1

 

7

Доцяк В.

 Українська кухня.

http://book4cook.in.ua/?p=296

 

8

Шумило Г.

Технологія приготування їжі.

http://book4cook.in.ua/?p=235

 

9

Саєнко Н., Волошенко Т. Устаткування підприємств громадського харчування.

http://book4cook.in.ua/?p=244

 

 

Підручник "Кулінарна справа. Технологія приготування їжі" Стахмич Т.М., Пахолюк О.М.

 

https://lib.imzo.gov.ua/pdruchniki-ta-navchaln-posbniki-dlya-zdobuvachv-profesyno-profesyno-tekhnchno-osvti/pdruchnik-kulnarna-sprava-tekhnologya-prigotuvannya-zh-stakhmich-tm-pakholyuk-om/