1 |
Кухар; Пекар; Кондитер (Збірники рецептур, підручники, технологічні карти та ін.) |
|
2 |
«Технологія приготування їжі» |
|
3 |
«Устаткування підприємств громадського харчування» |
|
4 |
Доцяк В. Технологія приготування Їжі з основами товарознавства продовольчих товарів.Частина 1. |
http://book4cook.in.ua/?p=1415 |
5 |
Доцяк В. Технологія приготування Їжі з основами товарознавства продовольчих товарів.Частина 2. |
http://book4cook.in.ua/?p=1418 |
6 |
Зайцева Г., Горпинко Т. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів. |
|
7 |
Доцяк В. Українська кухня. |
|
8 |
Шумило Г. Технологія приготування їжі. |
|
9 |
Саєнко Н., Волошенко Т. Устаткування підприємств громадського харчування. |
|
|
Підручник "Кулінарна справа. Технологія приготування їжі" Стахмич Т.М., Пахолюк О.М. |
|
|
|
|